Wie zijn wij

Welkom, ik ben Lia van Sante van Rossum.  

Tijdens mijn werkzaamheden in de verpleging en verzuimcontroleur kreeg ik steeds meer interesse naar het bewustzijn en het spirituele deel van de mens. Als therapeut put ik vanuit een diepe bron die niet alleen gevuld is met medische kennis, maar tevens gevoed wordt door diverse stromingen waaronder Esogetische Kleurenpunctuur, Psycho-Analytische Hypnotherapie en de uiteenlopende cursussen bij The Arthur Findley College. Hét Engelse College dat bekend staat om haar opleidingen in spiritualistische- en paranormale wetenschappen.

Ben je op zoek naar diepere verbinding met jezelf, een betere energieverbinding, vitaliteit en krachtig in het leven staan, en wil je herontdekken wat jouw talenten en mooie eigenschappen zijn? Neem dan contact op.

Mijn naam is Maarten van Sante, sinds 1995 lid van de Spirituele Vereniging Harmonia en sinds 1997 bestuurslid van de afdeling Arnhem, waarvan ik 3 jaar later en tot heden voorzitter ben. Mijn doelstelling is om spiritualiteit op een eenvoudige manier dichterbij de mens te brengen en daarin iedereen te respecteren en vrij te laten in de eigen ervaring en gedachten.

Samen met mijn vrouw Lia verzorgen wij verschillende cursussen bij de vereniging, op het gebied van Meditatie, Persoonlijke Ontwikkeling en Ontwikkeling Mediumschap.

Ieder mens draagt spiritualiteit in zich en dus ook de mogelijkheid om dit te ontwikkelen. Wij helpen u dit te ontdekken en te ontwikkelen. Ieder mens is anders en gaat ook anders om met deze gave zoals, Heldervoelen, -zien, -horen, en -weten. Wij begeleiden u graag in deze ontwikkeling.